Personal Branding

the face behind the brand

Vertel jouw verhaal & missie met sprankelend beeld!


Ik help je graag om jouw verhaal en missie te illustreren met een veelzijdige serie foto's. Foto's die laten zien wie je bent, wat je belangrijk vind, wat je doet, en hoeveel passie daarin zit.

Jij als stralend gezicht van het bedrijf waar je zo trots op bent. Jij vol passie aan het werk. Sfeerbeelden die het verhaal compleet maken.

Voor jouw gevestigde brand dat nieuw beeld nodig heeft, of voor de nieuwe onderneming waar je van droomt.


let's meet!

Wie ben jij? Wat wil je vertellen? Hoe kunnen we dat persoonlijk en visueel maken? Welke locatie past bij je? Wil je je haar en make-up laten verzorgen? En wat helpt jou om ontspannen de shoot in te gaan?

Een greep uit de dingen waar we het vooraf samen over hebben. Want ik wil jou en je bedrijf natuurlijk goed leren kennen! (en ook belangrijk; jij mij ;) Je mag met het hemd van het lijf vragen, en ik denk graag met je mee!

Zo gaan we voorbereid en ontspannen de shoot in, en kunnen we samen de mooiste beelden laten ontstaan.

Wat heb jij nodig?

  • Een dagdeel compleet op maat shooten op meerdere locaties naar keuze?
  • Een snelle content-boost tijdens een van mijn shootdagen op karakteristieke locatie, inclusief haar & make-up?
  • Of iets hier tussenin?

Personal Branding shoots zijn mogelijk vanaf 349,- ex. btw. Stuur me vrijblijvend een berichtje, dan kijken we samen wat het beste bij jou en je wensen past!

Lieve woorden


Ik kan heel kritisch naar mijzelf en naar mijn foto´s kijken maar deze keer wilde ik ze allemaal hebben! Tijdens de start van de shoot was ik alles behalve ontspannen. Marijke heeft mij hier met haar tips doorheen kunnen begeleiden. Ze heeft een hele fijne en rustige persoonlijkheid waardoor de zenuwen vrij snel verdwenen.

Nogmaals dank voor het prachtige eindresultaat. Dankzij jou wordt het bezoeken van mijn website een feestje!~ Sanne